2008. december 31., szerda

At the end of somethin'

Na, ez is eljött: vége van ismét egy évnek. 

Nehéz év volt. 2008 szerintem mindannyiunk számára nehéz volt, nem volt ez velem sem másként. A sok öröm mellé igen gyakran bevették magukat más érzelmek, élethelyzetek is. Utólag ezekből lehet épülni, kívánom hát mindenkinek, hogy a 2008-ban megélt örömöket betonozza be magába, és merítsen erőt ezekből a jövőben: lesznek még nehezebb idők is!

Utazgatós év volt. Számomra legalábbis. Idén lehetőségem adódott, hogy - ugyan munkautak alkalmával, de(!) - olyan helyeken járjak, olyan dolgokat lássak, amelyeket ismerőseim jelentős része talán sosem fog. Stuttgart, Karlsruhe, Köln, Sankt Augustin, Helsinki, Madrid, Párizs, Johannesburg, Pretoria. Ez az idei mérleg nagyon nagy vonalakban. Büszke vagyok ezekre az utakra, és életre szóló élményekkel gazdagodtam általuk. Kívánom mindenkinek, hogy ezek közül legalább néhányat legyen lehetősége megtapasztalni!

Kihívásokkal teli év volt. Értem most a szakmai kihívásokat. Nem egy túlóra, nem egy éjszakai műszak, nem egy hétvége, és jópár órányi, sőt napnyi fejtörés van mögöttünk idén is. Utólag visszanézve: ezek egy része nagyon megérte, mások csak kicsit érték meg. De a legértelmetlenebbeknek tűnő szívások is előbb vagy utóbb meghozzák a maguk gyümölcsét. Kívánom mindenkinek, hogy legyen lehetősége, és ereje 2009-ben tanulni az idei problémákból, és a rájuk talált megoldásokból!


Ennél hosszabb monológot nem szeretnék ide írni, így hát befejezem, és elindulok barátok közé, hogy együtt adhassuk át az emlékezetnek 2008-at, és léphessünk át újult erővel (és gyaníthatóan majd egy kiadós alvással :) ) az új esztendőbe!

Boldog új évet mindenkinek!

Öltözzünk fel rendesen, mert piszok hideg van :) Kezekre, fejekre vigyázni!!

-- kaszi's out --

Nincsenek megjegyzések: